Information

Der arbejdes i disse dage intenst på forberedelserne til Lys over Lolland 2019, som igen i år foregår i og omkring den gamle, rå sukkerfabrik i Sakskøbing.

ADRESSE
Lys over Lolland
Sukkerfabrikken 26                                                                                                                                4990 Sakskøbing

KUNSTUDSTILLINGEN
Entré til kunstudstillingen koster 60 kr. – købes ved indgangen. Børn t.o.m. 15 år kommer gratis ind i udstillingen.
Udstillingerne er åbne dagligt kl. 10.00 – 20.00. På åbningsdagen kl. 18.00 – 19.00.

KUNSTKATALOGET
Årets kunstkataloget kan kun købes på selve udstillingen og er derfor tidligst tilgængeligt på åbningsdagen. Men du kan allerede nu se hvilke kunstnere der deltager i udstillingen med temaet ”TID” her på hjemmesiden (klik her).

EVENTS
Er du interesseret i vores mange events, så kan du ligeledes læse om dem her på hjemmesiden (klik her), hvor du også finder programmet i et printvenligt pdf-format. Ønsker du et fysisk program, så finder du det hos turistbureauerne på Lolland-Falster, samt i mange af de lokale butikker.

BILLETTER
Alle vores billetter sælges online via WWW.BILLETTEN.DK – søg på LYSOVERLOLLAND (klik her).

Ønsker du hjælp til at købe billetter kan dette ske ved henvendelse til turistbureauerne i Nykøbing F., Sakskøbing, Maribo og Nakskov. Der er ekspeditionsgebyr ved køb af billetter på alle salgssteder.

OBS: Salget af billetter online til vores events lukkes ned 1 time før eventets start. Eventuelt resterende billetter kan købes i indgangen.

 

MAD & DRIKKE
I forbindelse med vores Kunstudstillinger finder du vores ”Café TID”. Åben hverdage fra 11.30 – 20.00, samt begge weekender fra 11.00 – 20.00.

Ønsker du at foretage en bordbestilling, kan dette ske på tlf. nr. 25 37 95 82.

PROBLEMER
Oplever du problemer ved billetkøb kan vores billetansvarlige, Tanya von Rosen, kontaktes på tlf. nr. 22 44 94 55.

Øvrige spørgsmål bedes stillet til vores informationsansvarlige, Alice Jørgensen, på tlf. nr. 21 62 02 42.