Lys Over Lolland 2021 “Lysfald”

Vi er stolte af for 20. år at kunne præsentere et spækket program for kunst- og kulturinteresserede.    I år med besøg af et bredt udsnit af de kunstnere der igennem tiden har udstillet på Lys over Lolland i anledningen af vores 20-års jubilæums fejring. Oplev 10 fantastiske dage med kunstudstillinger og unikke events.

I den nedlagte, rå og smukke Saxkjøbing Sukkerfabrik kan man gå på opdagelse i den spændende internationale kunstudstilling i tre etager, hvor 40 kunstnere har skabt kunst til Lys over Lollands 20 års jubilæumsudstilling.

Kunstnere fra Danmark, Færøerne, England, Sverige, Norge, Island, Tyskland og Skt. Petersborg indtager fabrikken med maleri, fotografi, skulptur, installation, lyskunst, design og smykkekunst. Se listen over kunstnere her.

Særlig hyldest
Ingvar Cronhammar har lavet et jubilæumsværk ”Blodstille” til Lys over Lolland. Det er et af hans sidste værker, vi hylder den store kunstner.

Nyt event lokale
Det flotte gamle ”pakkeri” på fabrikken er forvandlet til koncertsal, biograf m.m. til events, som kun kan opleves til Lys over Lolland.

Fokus på hvor det hele startede
Lys over Lolland laver også storslåede specielle events i Nakskov Havn og Reventlowparken med lyskunst, danseforestilling og koncert – vi sætter fokus på de to steder, som dannede rammen om Lys over Lollands start.

For børn & unge
På fabriksområdet kan børn og unge deltage i en masse sjove og kreative aktiviteter ude og inde, og få skønne oplevelser.

Café
I vores Café LY S FA L D på fabrikken, kan man nyde lækre frokost og middagsretter baseret på lokale råvarer samt kaffe, kage og drikkevarer.

Læs mere om LYS OVER LOLLAND her på siden eller følg os på Facebook/Instagram for sidste nyt.