Lys Over Lolland 2018 “Momentum”

Der arbejdes i disse dage intenst på forberedelserne til Lys over Lolland 2018, som igen i år foregår i og omkring den gamle, rå sukkerfabrik i Sakskøbing. Årets spændende program er på trapperne, men du kan allerede nu se hvilke kunstnere der deltager i udstillingen med temaet ”Momentum” her på hjemmesiden.

Med over 35 kunstnere er det en stor udstilling og derfor åbner Lys over Lolland i år også op med kunst på endnu en etage på sukkefabrikken, så der nu 3 etager med spændende kunst fra ind- og udland. Foruden kunstnere fra Lolland Falster udstiller kunstnersammenslutningen Decembristerne, samt gæstekunstnere fra Sverige, Norge, New York og Spanien.  Derudover kan man opleve en markant stor særudstilling med Glasmesteren Per Hebsgaards pragtfulde store glasværker, samt udtryksfuldt træarbejde af Ole Kold.

Lys over Lollands katalog forside

Årets udtryk 2018 "Momentum"

Den spanske kunstner Ivan Prietos er en af dette års gæstekunstnere på Lys over Lolland. Han laver bl.a. store skulpturer, som vil være at finde i vores udstilling. Skulpturerne er udvalgt til Lys over Lollands vartegn 2018.

Der vil løbende komme mere information om årets kunstnere her på siden.

HUSK Lys over Lolland i år er fra d 17 – 26 august.