Lys Over Lolland 2016

Vi glæder os til at præsentere et spændende Lys over Lolland 2016 på Saxkjøbing Sukkerfabrik, fra d. 26. august til 4. September 2016.

Årets tema er “SPOR” og vi åbner op for endnu en etage i den smukke gamle fabrik, som bliver fyldt med dansk og international kunst i et stærkt samspil med den unikke arkitektur.

Lys over Lollands koncertsal bliver igen i år i den stemningsfulde Melassebygning, og selvfølgelig viser vi de nyeste film som forpremierer i Lys over Lollands biograf.

Forsiden på årets katalog

Forsiden på årets katalog er et foto af den norske kunstner Marian Heyerdahls store værk ” Terra Cotta Woman”, som er en hær af menneskehøje kvinder, som for første gang bliver udstillet i Danmark og som man kan opleve på Lys over Lolland, sammen med kunstnere fra Danmark, Færøerne og Tyskland. Alle kunstnere er inspireret af årets tema “SPOR” , da vi mener kunsten kan vise spor, og på et poetisk, voldsomt og kraftfuldt plan, inviterer os til at tænke over, hvor vi sætter vores spor.

Adgangsforhold på Sukkerfabrikken
Til udstillingen er der etableret en udvendig, sikkerhedsgodkendt trappe. Gangbesværede og kørestolsbrugere kan benytte en elevator. Indgang til elevatoren er inde i passagen til højre for trappen. Adgang til koncertsalen kan ske via en rampe. Biografen ligger i stueplan og giver let adgang.